ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ


Εμπειρία, Αξιοπιστία, Φερρεγυότητα.

Χονδρική - Λιανική πώληση | Ηλεκτρολόγος στον Ωρωπό Αττικής


Η εταιρεία elektrikmichas - ηλεκτρολόγος ωρωπου, συγκεντρώνει μια εκτενέστατη γκάμα Ηλεκτρολογικού Υλικού για οικιακή, επαγγελματική και βιομηχανική χρήση, στην οποία, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται λαμπτήρες διαφόρων τύπων, φωτιστικά και συστήματα ελέγχου φωτισμού, καλώδια ενέργειας, σημάτων και δεδομένων, υλικά κτηριακού αυτοματισμού, διαχείρισης και εξοικονόμησης ενέργειας, υλικά δικτύου και εφαρμογών μετάδοσης, καθώς επίσης και εξειδικευμένα ηλεκτρολογικά υλικά εφαρμογών.

Το πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας είναι πάντοτε διαθέσιμο για να προτείνει τις κατάλληλες λύσεις για τις δικές σας εφαρμογές και εγκαταστάσεις, συνοδευόμενες πάντα με τεχνικές συμβουλές και ανάλυση των προδιαγραφών εφαρμογής.

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες εισαγωγής ,κατασκευής και πώλησης φωτιστικών και ηλεκτρολογικού υλικού και έχουμε σε πολλές απ΄αυτές την αποκλειστικότητα στην διάθεση των προιόντων τους.

Καλύπτουμε κάθε ανάγκη εξυπηρέτησης του επαγγελματία ηλεκτρολόγου ενώ αναλαμβάνουμε την καθοδήγηση του ιδιώτη και επαγγελματία αρχιτέκτονα σε διακοσμητικές λύσεις φωτισμού, παρέχοντας τη πολύχρονη εμπειρία μας και στις ειδικές κατασκευές. Βρισκόμαστε πάντα κοντά στον πελάτη μας πριν και μετά την πώληση των προιόντων μας.

 

Περιοχές Κάλυψεις

Παρέχουμε άμεση υποστήριξη σε υπηρεσίες ηλεκτρολόγου σε ολόκληρο τον Δήμο Ωρωπού και πιο συγκεκριμένα στις ακόλουθες περιοχές:.

 

Χρειάζεσαι Ηλεκτρολόγο ;

Ηλεκτρολόγοs στην περιοχή του Ωρωπού 24 Ώρες. Κάλεσε τώρα & ένας επαγγελματίας ηλεκτρολόγος θα έρθει στο σπίτι ή την επιχείρησή σου. Πάρε Προσφορά ✅ Τηλ: 22950 30189.