Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ


Εμπειρία, Αξιοπιστία, Φερρεγυότητα.

Νίκος Μίχας | Ηλεκτρολόγος στον Ωρωπό Αττικής


Η elektrikmichas ξεκίνησε την επιχειρηματική της δραστηριότητα στο χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων το 1985 με βάση τα Νέα Παλάτια Ωρωπού Αττικής κι έκτοτε προσφέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της με αποτελεσματικότητα, συνέπεια και αξιοπιστία σε όλες τις περιοχές του Δήμου Ωρωπού καθώς και στην ευρύτερη περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής.

Με καθήκον τη διανομή ασφαλών προϊόντων και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, εξασφαλίζουμε την ικανοποίηση των πελατών μας και την αύξηση των συνεργατών μας διαθέτοντας προϊόντα υψηλών προδιαγραφών ιδανικά για οικιακά, εμπορικά και βιομηχανικά περιβάλλοντα. Με εξαιρετικές μεθόδους και μέσα από την ανάπτυξη που έχει επιτευχθεί με μία σειρά σημαντικών έργων και συνεργασιών, η elektrikmichas μπορεί με βεβαιότητα να ισχυριστεί ότι αποτελεί έναν υπεύθυνο συνεργάτη και μία αξιόπιστη κι ευέλικτη λύση για τον πελάτη και τον επαγγελματία.

Όλα μας τα προϊόντα είναι άριστης ποιότητας. Η μεγάλη πείρα του προσωπικού μας στις ηλεκτρολογικές βλάβες και στις Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, μας δίνει την δυνατότητα να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο κατανοώντας πλήρως τις επιθυμίες σας και τις ανάγκες σας. Στόχος της εταιρίας μας είναι η ασφάλειά σας και η άριστη εξυπηρέτηση σας, για αυτο το λόγο το προσωπικό μας βρίσκετε δίπλα σας και είναι σε θέση να σας δώσει χρήσιμες τεχνικές πληροφορίες για οτιδήποτε χρειαστείτε αλλά και να σας δώσει την καλύτερη λύση για μία οικονομική και αξιόπιστη αγορά.
 

Περιοχές Κάλυψεις

Παρέχουμε άμεση υποστήριξη σε υπηρεσίες ηλεκτρολόγου σε ολόκληρο τον Δήμο Ωρωπού και πιο συγκεκριμένα στις ακόλουθες περιοχές:.

 

Χρειάζεσαι Ηλεκτρολόγο ;

Ηλεκτρολόγοs στην περιοχή του Ωρωπού 24 Ώρες. Κάλεσε τώρα & ένας επαγγελματίας ηλεκτρολόγος θα έρθει στο σπίτι ή την επιχείρησή σου. Πάρε Προσφορά ✅ Τηλ: 22950 30189.